MENU
klinika

Pezullimi i Konit

Ministrja Shahini komandon rektorin e ri

15.04.2019 - 13:25

Dy ditë pasi vendosi pezullimin dhe i kërkoi presidentit shkarkimin e tij, ministrja e Arsimit Besa Shahini ka komanduar sot rektorin e ri që do zërë vendin Mynyr Konit.

Në krye të Rektoratit në Universitetin e Tiranës është komanduar Benard Dosti.

Aktualisht Dosti është zëvendës rektor në Universitetin e Tiranës dhe do të mbajë këtë pozicion deri në përfundim të çështjes dhe dhënies së vendimit të formës së prerë.

kolana e librave

Ndërkohë që presidenti Meta nuk ka marrë ende vendimin për shkarkimin e tij.

Në deklaratën e saj për mediat, ministrja Besa Sahini njoftoi se pezullimi i tij vjen për shkak se nuk ka reaguar pas kërkesave të studentëve,për plotësimin e tyre.