MENU
klinika

Protestat në Mal të Zi

Nënshkruhet marrëveshja e rëndësishme

01.04.2019 - 08:42

Lëvizja qytetare dhe shoqëria civile në Mal të Zi organizuan protesta në Podgoricë nën moton “Rezisto”.

Protesta të tilla në kryeqytetin e Malit të Zi është e shtata herë që organizohen.

Këto protesta po mbahen si një reagim kundër aferave korruptive në Mal të Zi.

kolana e librave

Partia në pushtet i konsideron protestat si organizime me prapavijë politike.


Ndërkohë mbrëmë përpara fillimit të protestave, organizatorët dhe opozita e Malit të Zi nënshkruan marrëveshje për veprimtari të përbashkët.

Kjo marrëveshje u quajt “Marrëveshja e së Ardhmes”.