MENU
klinika

Mbrostar

Punimet për ByPass-in, banorët e Fierit në protestë

06.04.2019 - 12:18

Banorët e Mbrostarit në Fier kanë dalë duke protestuar në lidhje me punimet në rrugën e ByPass-it.

Rreth 35 familje janë ngritur në protestë dhe kanë bllokuar rrugën për të shkuar në banesa.

“Kjo është e vetmja rrugë, nuk ka rrugë tjetër. Nuk kalon asnjë makinë apo ambulancë. Kemi bërë shumë ankesa, por nuk na është dhënë zgjidhje”, shprehen banorët.

kolana e librave

Banorët paralajmërojnë se do të përshkallëzojmë protestat deri në bllokimin e rrugës.

Në mbështetje të protestuesve ka qenë edhe kryetari i PD Fier, Luan Baçi. Baçi tha se do të jemi krah banorëve në këtë të drejtë që iu takon.

Banorët janë bllokuar dhe po ndeshin me veshin e shurdhër të qeverisë. Do t’i mbështesim në çdo hap, edhe nëse bllokojnë aksin nacional”, deklaroi Baçi.