MENU
klinika

Në një televizion të ri

 Shkëputet nga televizioni që e identifikonte Ledion Liço

11.04.2019 - 11:25

Ai hoqi dorë madje edhe nga programi i vetëm i cili pothuajse e identifikonte me prezencën e tij, “The Voice” dhe që nga përfundimi i edicionit të kaluar ka vendosur të shkëputet plotësisht nga ekrani i Top Channel.

Prej kohësh nuk mban më asnjë post në administratën e televizionit.

Por duket se arsyeja e kësaj tërheqjeje paska qenë tjetër.

Gjatë gjithë kësaj kohe Ledioni ka qenë duke punuar për ngritjen e një televizioni të ri të mirëfilltë të orientuar ndaj muzikës dhe artistëve.

Liço po punon për zhvillimin e një televizioni kushtuar argëtimit dhe muzikës shqiptare dhe që quhet “Melody TV”.