MENU
klinika

Vërtetimet online

DPT: Kryesojnë pagesat e kontributeve të sigurimeve

13.04.2019 - 16:32

Rreth 38 030 vërtetime janë dhënë nga Administrata Tatimore gjatë periudhës Janar-Mars të këtij viti përmes portalit e-Albania për individët, subjektet, si dhe direkt nga punonjësit e institucioneve të përfshira në portal.

Sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, pjesa më e madhe e vërtetimeve janë për pagesat e kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore, ndjekur nga vërtetimet për pagim detyrimesh si dhe shërbime të tjera.

DPT njoftim të rëndësishëm për tatimpaguesit
DPT njoftim të rëndësishëm për tatimpaguesit

Ndërkohë, sa i takon vërtetimeve të dhëna në sportelet e Zyrave të Shërbimit të Tatimpaguesve, nga të dhënat statistikore gjatë 3-mujorit të parë të 2019-ës janë numëron 10 674 të tilla.

Sipas DPT-së, ofrimi i shërbimeve në rrugë elektronike ka reduktuar ndjeshëm kontaktet e drejtpërdrejta me administratën, radhët e gjata si dhe ka reduktuar po ashtu edhe kohën e pritjes

Bill Gates: Do të përshpejtojë sektorin e inovacionit

“Inteligjenca artificiale do të ndihmojë me pabarazinë sociale”

"Marrëveshja e DPSHTRR-së, në kundërshtim me ligjin!"

A do rritet çmimi i patentës?