MENU
klinika

Situata e tensionuar

“Zaptimi i Kryeministrisë”/ Policia-protestuesve: Zbuloni fytyrat!

13.04.2019 - 19:32

Policia bën thirrje me megafon drejtuar protestuesve dhe organizatorëve të protestës në momentet kur situata është tensionuar.

Protestuesit janë ngjitur në shkallët e Kryeministrisë. Policët kanë vendosur në këto momente edhe maskat kundragaz.

“Te nderuar qytetarë,

Ruani qetësinë, ruani gjakftohtësinë.

kolana e librave

Mos hidhni lëndë piroteknike, fishekzjarre, kapsolla dhe tymuese në drejtim të punonjësve të Policisë.
Hedhja e kapsollave dhe lëndëve piroteknike rrezikon jetën e punonjësve të Policisë

Të nderuar organizatorë të tubimit:
Merrni masa të menjëhershme që protestuesit që kanë mbuluar fytyrën me shall dhe maska, të zbulojnë menjëherë fytyrën ose të largohen nga protesta.

Si organizatorë të protestës, jeni përgjegjës përballë ligjit për mbarëvajtjen paqësore të tubimit, ndaj menjëherë merrni masa që protestuesit të ndalojnë hedhjen e kapsollave dhe lëndëve piroteknike në drejtim të Policisë”