MENU
klinika

Aksion në Kapshticë

Blindimi i kufijve nga Frontex, rezultatet e para

24.05.2019 - 11:52

Rreth 23 klandestinë sirianë dhe iranianë janë kapur gjatë ditës së sotme në Kapshticë.

Mësohet se mes klandestinëve ndodhen edhe tre fëmijë të mitur.

kolana e librave

Duket se operacioni Frontex ka dhënë rezultatet e para, pasi klandestinës janë kapur nga forcat Frontex dhe Policia Kufitare.

Klandestinëve iu morën deklarimet dhe do transportohen drejt qendrës se azilkërkuesve në Tiranë.