MENU
klinika

FOTO

Cilët janë dy shqiptarët që ngjitën majën më të lartë në botë?

27.05.2019 - 12:44

Dy shqiptarë, babë e bijë kanë ngjitur majën më të lartë në botë në Everest.

Dy shqiptarët janë Mrika dhe Niti, të cilët kanë përfunduar me sukses ngjitjen e vështirë në 8848 metra lartësi.

kolana e librave

Mrikë Malsorja si 17 vjeçare njëherazi alpinistja më e re nga të gjithë pjesëmarrësit botëror në Ekspediten Everest 2019, së bashku me babain Arianit Nikçi, sot me datë 27 Maj në ora 6:10 ( ora lokale e Nepalit) të mëngjesit realizuan me sukses ngjitjen në majën më të lartë në botë në 8848 lartësi.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Bonita Norris: Për pak ngriva e gjitha

Ëndërrimtarja kokëfortë e Everestit