MENU

Riparimi i segmentit

Elbasan-Peqin/ ARRSH: Rritet niveli i sigurisë rrugore

22.05.2019 - 16:33

Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi se ka nisur me riparimin e asfaltit në segmentin rrugor Elbasan –Peqin.

Sipas njoftimit, ka nisur riparimi i shtresave asfaltike të dëmtuara në aksin rrugor Elbasan-Peqin.

ARRSH tha se kjo ndërhyrje do të rrisë nivelin e sigurisë rrugore për përdoruesit e shumtë të këtij segmenti.

Gjithashtu sipas njoftimit, riparimi i segmentit në fjalë do t’u garantojë lehtësira në lëvizje qytetarëve në prag të sezonit turistik.

10 mijë pika pagese me kartë në biznese

“Godet” informaliteti, ulet përdorimi i parasë cash

Furnizojnë tregjet franceze, gjermane, italiane

Bimët mjekësore, financohen 816 projekte për mbjellje të reja

Lehtësira në tregti dhe transport

Shqipëria marrëveshje huaje me BB

Skema e pensioneve në Shqipëri

Presion i dyfishtë nga plakja dhe informaliteti

"Nuk do të terrorizoheni nga taksat"

Rama i ‘hap derën’ Italisë: Ejani investoni tek ne!

Hapa mbrapa në Progresin Social

Vështirësohet jeta e shqiptarëve