MENU
klinika

"Dita e Evropës"

Gjenocidi serb, hapet ekspozita me fotot rrëqethëse

09.05.2019 - 09:10

Demokracia studentore në Kosovë ka organizuar sot një eskpozitë, ku do të prezantohet gjenocidi serb mbi popullatë civile shqiptare.

Ky organizim vjen në kuadër të Ditës së Evropës dhe sipas njoftimit të ‘Demokracisë Studentore’ kjo ekspozitë do mbaet si shenjë proteste ndaj izolimit nga BE të Kosovës.

Ekspozita do të mbahet përball Kishës Ortodokse në kampusin e Universitetit të Prishtinës, pasi që ky objekt simbolizon dhunën dhe krimet që i ka kryer Serbia mbi popullatën civile në Kosovë.