MENU
klinika

Shkodër

Përplasje në Universitet, studentja i hedh bojë në kokë Rektorit

10.05.2019 - 14:18

Studentët e Universitetit të Shkodrës kanë sulmuar me bojë sot rektorin Adem Bekteshi.

Ky incident ka ndodhur gjatë mbledhjes së Komisionit të Etikës, i cili do të vendoste për përjashtimin e studentes Desada Susaj.

kolana e librave

Susaj ishte filmuar teksa thyente xhamin e Fakultetit Ekonomik gjatë protestave.

Por gjatë kësaj mbledhje një tjetër studente është ngritur dhe i ka derdhur 1litër bojë në kokë Rektorit Bekteshi.