MENU

Shpërthimi në akuza ndaj Ramës

“Protesta më e fuqishme”, Berisha: Nuk mund t’ua rrëmbesh pluralizmin!

25.05.2019 - 21:14

Ish-kryeministri Sali Berisha, i kërkoi kreut të qeverisë Edi Rama që të tërhiqet dhe të mos mendojë se mund t’ua rrëmbej shqiptarëve pluralizmin.

“Kryengritësit guximtar me qindra mijëra si asnjëherë në histori, realizuan protestën më të fuqishme që ka realizuar vendi.

Me këtë rast, dua t’i them monstrës, Edvin Kristaq Xhelati, mos mendo për një të mijtën e sekondës se mund t’ua rrëmbesh këtyre burrave dhe grave pluralizmin. Kur të rrëmbesh jetët e tyre, mund tua rrëmbesh pluralizmin. Po rikthehet në origjinën e etërve të tyre xhelatë.

Lexo mesazhin e tyre. Protesta e tyre është për liri. Dije mirë se 300 pashë nën tokë po u fute do të grehin si mi për të dhënë llogari”, tha Berisha.