MENU
klinika

Shkrihen ALUIZNI dhe Hipoteka në Durrës

Kush është drejtori i ri i Kadastrës? (EMRI)

08.05.2019 - 12:00

ALUIZNI dhe ZRPP në Durrës janë shkrirë si institucione dhe gjatë paraditës së sotme është emëruar drejtori i ri i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës në Drejtorinë Rajonale të Durrësit.

Pas shkrirje së këtyre institucioneve janë liruar nga detyra që mbanin Arben Isaku, kreu i ALUIZNI-t dhe kreu i Hipotekës Florian Alimadhi.

kolana e librave

Në krye të ASHK-së është emëruar Liridon Pula, prezantimi i të cilit u bë nga Drejtori i Përgjithshëm Erion Zoto.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Dyndje për lejet e legalizimit

Emigrantët “pushtojnë” ALUIZNI-n

Projekti i Unazës së Madhe

ALUIZNI: Ndërtimet nuk legalizohen