MENU
klinika

LISTA

Zbardhen emrat që PS ka zgjedhur për Këshillin Bashkiak Gjirokastër

16.05.2019 - 14:29

Në listën e kandidatëve të Partisë Socialiste për këshilltarë në 61 bashkitë e vendit janë edhe emrat e kandidatëve të Gjirokastrës.

Lista e kandidatëve për këshilltarë në bashkinë e Gjirokastres.

Listën e kandidatëve të këshilltarëve të PS-së për Bashkinë e Gjirokastrës e kryeson kryetari i degës, Bledar Kaçi. Kaçi është skulptor dhe për disa vite ka punuar në Bashkinë e Gjirokastrës.

Lista vijohet më pas nga Lindita Rova, e cila është drejtoreshë e Drejtorisë Arsimore të Gjirokastrës.

kolana e librave

Ashtu si në Sarandë, edhe në listën e kandidatëve për anëtarë të Këshillit Bashkiak të Gjirokastrës, është kreu i FRESSH-it për këtë qytet, Anesti Bashari, i cili renditet i treti në listën e PS-së për këtë qytet.

Për Këshillin Bashkiak të Gjirokastrës, Partia Socialiste ka depozituar 37 emra.

LISTA E KANDIDATËVE TË PS PËR KËSHILLIN BASHKIAK GJIROKASTËR

kqz mbledhje konica.al
kqz mbledhje konica.al

BLEDAR KAÇI
LINDITA ROVA
ANESTI BASHARI
MERITA ISARAJ
ASLLAN KARAGJOZI
BLERTA KALLAJNXHI
GENTIAN LLOGO
CILJETA METAJ
ARQILE ZHAPA
ARGJIRO MUHO
ARMAND HILAJ
VALENTINA BALLOMA
MAKSIM HOXHA
KALIOPE RAMI
VLADIMIR NAÇI
LIRA HILAJ
FETRIT BRAHIMI
MANJOLA SHEHAJ
LAVDI HASANI
ZAMIRA VEIZI
KRESHNIK BABAMETO
FLORIKA QAFZEZI
YLLI MUHO
ARBORA KORE
SHKËLQIM GUÇE
ANILA JAUBELLI
MURAT KËRRAJ
TEFTA SUFATI
KLAUDIO IMERAJ
BUKURI RUSTEMI
FOTO FUQI
FIQIRETE PESHA
FADIL FRËNGU
MAJLINDA ALIKO
MELPOMENI MANXHARI
LORENC LAZO
XHEZAIR RUKO