MENU
klinika

Shtyrja e zgjedhjeve

Bashkia Selenicë zbaton dekretin e Metës!

17.06.2019 - 15:27

Një sërë bashkish në vend kanë nisur të zbatojnë dekretin e presidentit Ilir Meta për shtyrje të zgjedhjeve.

Bashkitë që i janë bashkuar kësaj iniciative janë kryesisht ata të drejtuara nga të djathtët.

Një nga bashkitë që i janë bashkëngjitur kësaj iniciative është edhe Bashkia Selenicë.


Sipas informacioneve, kjo bashki kërkon lirim të ambienteve të KZAZ.

Bëhet me dije se Bashkia e Selenicës ka dhënë urdhër për lirimin e ambienteve të KZAZ numër 85 dhe heqjen e listave të zgjedhësve.

Bashkitë e drejtuara nga Partia Demokratike i janë drejtuar përmes një shkrese Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, përmes së cilës kërkojnë zbatimin e dekretit të Presidentit për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.