MENU
klinika

Zbardhet kërkesa për KQZ

Bashkitë Mat dhe Kukës nisin zbatimin e dekretit të Metës

14.06.2019 - 13:44

Kreu i Bashkisë së Kukësit, Bashkim Shehu dhe kreu i Bashkisë Mat, Nezir Rizvani kanë nisur zbatimin e dekretit të Presidentit Meta për shtyrjen e datës së zgjedhjeve.

Përmes një kërkese zyrtare ata i janë drejtuar KQZ duke i kërkuar lirimin e ambjenteve të zëna për zhvillimin e zgjedhjeve.

Bashkim Shehu, kreu i Bashkisë Kukës ka kërkuar nga KQZ lirimin e ambienteve të pallatit të kulturës “Hasan Prishtina” në Kukës, ku është vendosur KZAZ-ja numër 11.

Kryebashkiaku kërkon gjithashtu lirimin e menjëhershëm të ambienteve të palestrës sportive të shkollës së mesme “Havzi Nela”.

“Gjithashtu kërkojmë heqjen e listave të përditësuara të zgjedhjeve të publikuar dhe afishuar në institucionet arsimore parashkollore dhe para universitare me administrim dhe pronësi të bashkisë së Kukësit”, thuhet në kërkesën e Shehut drejtuar KQZ-së.