MENU

Ç'po ndodh?

Merren në mbrojtje 4 anëtarët e KQZ që refuzuan dekretin e Metës

12.06.2019 - 14:10

Katër anëtarët e KQZ-së që refuzuan dekretin e Presidentit Meta për anulimine zgjedhjeve të 30-qershorit janë marrë në mbrojtje.

Kërkesa për marrjen e tyre në mbrojtje është bërë në Ministrinë e Brendshme nga vetë anëtarët.

Pas kësaj kërkese, MB u caktoi atyre në dispozicion truproja që i mbajnë nën mbikëqyrje.

Katër anëtarët e marrë në mbrotjes janë Denar Biba, Edlira Jorgaqi, Bledar Skënderi dhe Rezarta Bitri.

Në mungesë të kryetarit Klement Zguri, që ishte për respektim të dekretit të Metës, mbledhjen e drejton Denar Biba.