MENU
klinika

Foto

Destinacioni më i preferuar, ku të gjithë duan të shkojnë!

19.06.2019 - 16:53

Sapo shohim që vera po vjen, menjëherë nis dilema e madhe se ku do t’i kalojmë pushimet.

Ne duam t’ju sygjerojmë vendin që të gjithë duan të ikin dhe që e shohin si destinacionin perfekt për t’ja kaluar mirë në pushime.

Pica, pasta, akullore, verë e mirë dhe një arkitekturë brilante…

Po flasim për Italinë, e cila është renditur këtë vit si destinacioni i parë më i preferuar në botë, ku të gjithë duan të shkojnë, shkruan “Travel and Leisure”!

Lista e vendeve përrallore që mund të vizitoni në Itali është e gjatë.

Mirëpo disa nga më të bukurat keni mundësinë që t’i shihni në fotot më lart.  

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËNFalenderimi që preku zemrat e të gjithëve

Rezarti flet për sëmundjen e rëndë të nënës

"Çdo herë që shoh një blic, më shfaqet kujtimi më i keq i jetës..."

Princ Harry tregon presionin e mediave në jetën e tij