MENU

Albumi i fundit “I Am Me-Jackie Chan”

Jackie Chan vjen përpara publikut edhe si këngëtar

14.06.2019 - 17:05

Aktori i famshëm Jackie Chan rezulton se është edhe një këngëtar i zoti.

Ai ishte së fundmi në Tajvan për të promovuar albumin e tij të fundit solo “I Am Me-Jackie Chan”, prodhimi i të cilit ka kërkuar 4 vite kohë.

“Ky album përmban këngë që praktikisht, janë rrëfime të jetës sime. Janë këngë për njerëzit që kam dashur, për ata që janë larguar dhe që s’do ti shoh më kurrë, këngë të kushtuara tim biri e ndonjë gabimi të tij, këngë që i tregojnë atij se nuk duhet të dorëzohet. Unë i këndoj gjithashtu edhe gruas sime, babait e nënës, fansave të mi, miqve, paqes dhe dashurisë universale”, – tha Jackie Chan.

 

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN