MENU
klinika

Nxjerrin fletët e votimit

Komisionerët në Tropojë “shkundin” kutitë

30.06.2019 - 18:54

Megjithëse konsiderohet e sigurt kutia ku hidhen fletët e votimit, në një nga qendrat në Tropojë, janë nxjerrë prej saj fletët e votuesve.

Në Qendrën e Votimit 440, 5 komisionerë të majtë kanë nxjerrë fletët nga kutia, siç shihet edhe në foto.

Në këto votime nuk marrin pjesë partitë e opozitës dhe pjesë e komisioneve janë vetëm komisionerë socialistë.