MENU

Arsyeja

Krijimi i SPAK, tërhiqet nga gara prokurori Cena

12.06.2019 - 12:17

Nga gara për strukturën e Posaçme Antikorrupsion është tërhequr prokurori Shkëlzen Cena.

Në lidhje me arsyet e largimi, prokurori nuk ka dhënë asnjë detaj se çfarë e çoi drejt këtij vendimi.

Pas kërkesës së Cenës Këshilli e miratoi me 10 vota pro.

Komisioni i Karrierës në KLP ka paraqitur një relacion për mënyrën si do të veprohet me caktime të përkohshme para krijimit të KLP-së dhe hapat që duhen ndërmarrë në vijim.

Krijimi i strukturave të SPAK dhe BKH-së do të hetojë korrupsionin në nivelet e larta, përfshirë edhe atë në fushën e politikës.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Mesazhi i fortë që Rocky Balboa i dha djalit

‘Derisa të besosh te vetja, nuk ke për të pasur një jetë’


Shpall 12 vende të lira në...

Gent Cakaj bën njoftimin e rëndësishëm

“E kaluara kur harrohet, rrezikon të përsëritet”

Meta mesazh në Ditën Ndërkombëtare të Paqes

‘Do shpjegoj të vërtetën time deri në stacionin e parë’

Tahiri del sot para mediave, për të treguar ‘të vërtetën e tij’