MENU
klinika

VIDEO

Mafia greko-shqiptare bën “kërdinë”, si i vidhnin futbollistët

05.06.2019 - 11:35

Banda famëkeqe e vjedhjeve në Athinë, e cila përbëhet nga shqiptarë dhe grekë është bërë fokus në televizionin grek ‘OPEN’.

Në këtë televizion janë transmetuar pamje filmike të kësaj bande.

Mafia greke-shqiptare e Athinës jugore akuzohet për më shumë se 33 vjedhje në shtëpitë e të pasurve.


9 prej shtëpive të vjedhura janë në pronësi të futbollistëve profesionistë që luajnë në Athinë si lojtari Bibras Natho i Olimpiakos ose Andres Simoes i AEK.

Mafia ka në shenjestër personat e pasur dhe hartojnë një plan të mirëmenduar para se të hyjnë në çdo shtëpi.

Duket se bëhet fjalë për profesionistë pasi kanë kryer deri sot, 33 vjedhje pa u arrestuar.