MENU
klinika

Përgjigjja e Gjermanisë

“Shtyhet pa afat takimi Kosovë-Serbi në Paris”

21.06.2019 - 14:50

Një zëdhënëse e qeverisë gjermane, në një përgjigje për ‘Dë’, theksoi se Gjermania dhe Franca do të jenë në kontakt të ngushtë me Kosovën dhe Serbinë.

‘Dë’ shkruan se në lidhje me takimin e punës së zhvilluar më 19 qershor në Berlin me përfaqësues të Serbisë, Kosovës, Gjermanisë, Francës dhe BE-së, zëdhënësja nuk donte të jepte sqarime.

Më parë media kosovare kishte raporutar për një takim të zhvilluar në Berlin për të përgatitur terrenin për takimin e Parisit.

Sipas tyre, shkaku i shtyrjes së takimit është mospranimi i Kosovës për pezullimin e taksave doganore ndaj Serbisë.