MENU
klinika

Çfarë kërkon?

“Të ndërpritet urgjent…”, PD Sarandër letër OSBE e KQZ

25.06.2019 - 15:06

“Ndërprisni menjëherë punën për procesin zgjedhor”, ky është urdhri që Partia Demokratike në Sarandë i ka dhënë KZAZ-së në këtë qytet.

kolana e librave

PD i ka dërguar një shkresë zyrtare KZAZ Nr. 88, Bashkisë së Sarandës, Komisariatit të Policisë, KQZ dhe Misionit të OSBE/ODIHR, duke i sqaruar se procesi zgjedhor është i paligjshëm pas dekretit të Presidentit Ilir Meta për anulimin e 30 qershorit si datë zgjedhjes, ndaj dhe duhet të ndërpritet në të gjithë territorin e Sarandës.