MENU
klinika

Çfarë ndodhi?

Tensione në Skrapar, sherr para qendër së votimit

30.06.2019 - 15:05

Një sherr i madh është regjistruar në Skrapar, aktualist para qendrës së votimit 3554 dhe 3554/1.

Mësohet se sherri u regjistrua mes dy grupe të rinjsh dhe ka degraduar deri në prishjen e infrastrukturës së votimit.

kolana e librave

Sherri ka degraduar edhe me thyerje të xhamave në këto qendra votimi.

Është pezulluar procesi i votimit, pasi ka dëmtim të infrastrukturës.