MENU

Foto

Zbuloni trendin më të fundit të syzeve…

12.06.2019 - 17:20

Modeli i syzeve që ndryshe njihen si syzet pasqyrë janë dhe trendi më i fundit i këtij sezoni.

Kohët e fundit yje të ndryshme të muzikës, modës apo filmit janë parë duke kombinuar këto modele syzesh me veshje të ndryshme.

Syzet pasqyrë japin stil në çdo paraqitje të përditshme falë ndërrimit të ngjyrës së tyre në bazë të ambientit.

Nëse ende nuk jeni të sigurt se cila do jetë zgjedhja e kësaj vere, sipas trendeve më të fundit, ne ju sygjerojmë ‘syzet pasqyrë’.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN