MENU
klinika

Përshpejtohen ritmet e punës

Aksi Burrel-Klos/ ARRSH: Përfundon brenda afatit!

22.07.2019 - 15:04

Punimet në aksin Burrel-Klos do të vijojnë.

Ky njoftim është bërë me dije nga Autoriteti Rrugor Shqiptar.

Sipas njoftimit, në kuadër të punimeve të rehabilitimit në segmentin rrugor Burrel-Klos i cili ka një gjatësi 18.6 km, po vijojnë punimet me shtresat asfaltike të cilat janë proces në një gjatësi 13 km duke filluar nga Klosi.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

ARRSH tha se në pjesën e mbetur po vijohet me përgatitjen e trupit të rrugës për asfalt.

Gjithashtu, punimet po vazhdojnë me forca të shtuara pune dhe janë përshpejtuar ritmet me qëllim përfundimin e punimeve sipas kritereve teknike të miratuara.