MENU
klinika

Panair në Prishtinë

Artizanat-trashëgimi kulturore

23.07.2019 - 13:32

       Në sheshin “Adem Jashari” pranë Komunës së Prishtinës, çelet sot Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore. Në këtë panair do të ketë edhe punë artizanale profesionale, me temë nga motivet popullore në produkte moderne.

 

 

 

 

Gjithashtu do të mbahet ora e Artiti dhe Punëdores me fëmijë të vegjël, teksa është organizuar edhe një vizitë në Muzeun Etnologjik.

kolana e librave

Po ashtu, do të ketë një program të shkurtër kulturor të Ansamblit Prishtina.

 

 

 

 

Projekti financohet Bashkimi Evropian dhe menaxhohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë përmes Programit të Bashkëpunimit ndërkufitar Kosovë- Maqedonia e Veriut 2014-2020 dhe bashkërendohet nga OJQ National Council for Gender Equality në Maqedoninë e Veriut, si dhe OJQ Dera e Hapur në Kosovë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN