MENU
klinika

Reagimi

Braçe i ashpër me Bashën: Merre Papin tënd të Selenicës dhe…

11.07.2019 - 14:51

Pas vizitës së Bashës në Selenicë ka reaguar ashpër zv.kryeministri Erion Braçe.

Braçe i është drejtuar kreut të PD, duke i thënë se nëse nuk është duke luftuar për karrige por për interes interes politik, të ngrihet nga karrigia bashkë me Shametin dhe të rregullojnë ujësjellësin e Selenicës.

Merre per veshi ate Papin tend, domethene “kryetarin legjitim” te Selenices, te dy bashke coni b*then nga karrigia partiake e tavolina po e tille, shkoni e nderroni transformatorin nga merr energji pompa e ujesjellesit se meruat Selenicen; Ka 7 dite pa uje dhe Papi yt legjitim as qe mendon per kete!”, ka shkruar Braçe.

Postimi i Erion Braçes:

TI LYRZIM NUK PO LUFTON PER KARRIGE?
TI LYRZIM PO LUFTON PER
INTERESIN PUBLIK?

E ke seriozisht kid?
Atehere,
merre per veshi ate Papin tend,
domethene “kryetarin legjitim” te Selenices,
te dy bashke coni bythen nga karrigia partiake e tavolina po e tille,
shkoni e nderroni transformatorin nga merr energji pompa e ujesjellesit se meruat Selenicen;
Ka 7 dite pa uje dhe Papi yt legjitim as qe mendon per kete!

Ujesjellesi eshte ne pronesi te tij,
pompen e dogji se e linte dite nate ndezur e pa kontroll;
Pompem e re ja bleme dhe ja vendosem ne, Qeeeeeveeeeeriiiiiiiiiiiiaaaa!

Tani lerini denglat me e ne karrige e nderroni transformatorin se edhe ate e keni djegur!

Ky eshte interes publik!

Bejeni tani meqe qenkeni ne Selenice!
Ndryshe e bejme ne,
por ti e ju hani peshk pas kesaj!