MENU
klinika

Problematikat

By Pass-i në Fier pa sinjalistikë, kaos për drejtuesit e mjeteve

20.07.2019 - 12:27

Mungesa e sinjalistikës në By-Passin e Fierit shkakton kaos për drejtuesit e mjeteve, të cilët ngatërrojnë rrugën.

Në pjesën fundore të by-pass nuk ka asnjë tabelë orientuese.

Ky aks rrugor është shumë i mbingarkuar edhe për shkak të frekuentimit të vijës bregdetare në jug të vendit.

bypass fier
bypass fier

Problematika rendohet edhe me tepër për turistet e huaj që vijnë për pushime, por edhe drejtimi për në pikën kufitare.

Ky by-pass lidh Shqipërinë e mesme me jugun dhe vijën bregdetare nga Vlora në Sarandë.

Hapja e këtij bypassi në fillim të sezonit turistik ka shmangur trafikun brenda në qytetin e Fierit, por mungesa e mbikalimeve, ka sjellë probleme për fermerët e zonës.