MENU

Kini kujdes, nëse nuk deklaroni...

Doni të ndryshoni ortakun në biznes?

11.07.2019 - 10:29

Në kuadër të disa ndryshimeve që Ministria e Financave ka propozuar në Kuvend për parandalimin e pastrimit të parave është marrë vendimi që të gjitha bizneset që do të kenë ndryshime të ortakëve apo strukturës së ortakërisë do të duhet të deklarojnë ndryshimin brenda 30 ditësh nga ngjarja faktike.

Ky vendim është bërë publik në ‘Fletoren Zyrtare’ dhe do hyjë në fuqi nga data 25 korrik.

Ky ligj parashikon se të gjitha ato subjekte që nuk deklarojnë ndryshimet do të marrin gjobë nga 50-100 mijë lekë.

Ndryshimet reflektojnë rekomandimet e dhëna nga Komiteti MONEYVAL i Këshillit të Europës.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Afro 30 mld euro në 20 vjet

Dossier/ Tregu i aksioneve që pret Bursën

Dossier/ Tregu i punës

Gjermania hedh sytë në Shqipëri