MENU
klinika

Publikon foto!

Enca u bën diss xhelozeve në mënyrën më luksoze!

12.07.2019 - 13:04

Enca është dhe do të mbetet gjithnjë në qendër të vëmendjes për tërë mënyrën sesi ajo është.

Diss-e pa fund për këngëtarët apo edhe “armiqtë e pashpallur”!

Ditë pas dite duhet të bëhemi gati për të dhe për provokimet e njëpasnjëshme të saj… Së fundmi ja ku erdhi ngacmimi i rradhës, ku duket Enca, me një varëse Swarovski ku lexohet: “Jealous” (Xheloze)

Dhe me këtë postim të vetëm në Instagram, Enca sa u shtoi zilinë gjithë atyre të cilëve u dedikon këngën e saj të re.

Këngëtarja ka kohë që paralajmëron një këngë për të gjithë ata që i vihen kundra për shkak të xhelozisë.

Mund t’i japim vetes lirinë për të thënë se Enca sapo zbuloi mënyrën më luksoze për të bërë diss.