MENU
klinika

Zjarrëfikëse dhe helikopterë në zonë

Greqia në “luftë” me flakët, rrethohet vendngjarja

22.07.2019 - 09:22

Në zonën e stadiumit “Markopoulo” në Attica në Greqi ka rënë një zjarr i madh.

Për lokalizimin e flakëve janë angazhuar 40 zjarrfikës, 16 automjete, dy helikopterë që hedhin ujë dhe një helikopter koordinues.

Gjithashtu me makinat e tyre janë angazhuar edhe 10 vullnetarë me katër automjete.

Sipas zjarrfikësve, zjarri është përhapur me shpejtësisë sepse zona pas stadiumit ka bar të thatë dhe shumë mbeturina të grumbulluara.