MENU
klinika

Ç'po ndodh?

Kërcënohet me jetë Zguri, merret në mbrojtje nga Garda dhe Policia

05.07.2019 - 13:10

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Klement Zguri dhe familja e tij janë kërcënuar me jetë.

Gjatë ditës së sotme në KQZ kanë shkuar drejtuesit e lartë të Gardës dhe Policisë.

Mësohet se ata kanë marrë dëshminë e kreut të KQZ-së.

Kreu i KQZ dhe familja e tij është marrë në mbrojtje nga Garda dhe Policia.