MENU
klinika

Njoftimi

Moti i keq/ OSHEE: Stuhia dëmtoi rrjetin në Krujë dhe Lezhë

10.07.2019 - 11:21

OSHEE njofton se stuhia ka dëmtuar rrjetin në zonën e Krujës dhe në Lezhë.

Në njoftim thuhet se stuhia ishte me pasoja të rënda në rrjet.

Njoftimi:

📌Stuhia dëmton rrjetin⚡️

Për shkak të motit të keq gjatë natës se mbrëmshme dhe në vazhdim, janë dëmtuar disa linja tension i mesëm dhe rajonet me te prekura nga defektet janë Burreli, Shkodra dhe Durresi (zona e Krujës).

kolana e librave

Stuhia e natës, e shoqëruar me shkarkesa atmosferike, shkaktoi rrëzim të pemëve mbi përcjellësit elektrik, duke i këputur.

Rrjeti është dëmtuar edhe nga materiale të forta për shkak erës. Problematike paraqitet situata edhe në Lezhë.

Prej orëve të para të mëngjesit, brigadat e terrenit po punojnë intesivisht për riparimin e defekteve dhe kthimin e gjendjes në normalitet ne kohe sa më të shpejtë✔️