MENU
klinika

Panik në Finiq

Tritol memorialit të nacionalistit grek

23.07.2019 - 13:14

Memoriali i nacionalistit grek Thimio Lolo në fshatin Krane, Bashkia Finiq është hedhur në erë.

Ngjarja ka ndodhru sot rreth orës 04:30 minuta të mëngjesit të sotëm.

Policia është njoftuar nga banorët e zonës.

kolana e librave

Mësohet se shpërthimi i memorialit është bërë me tritol.

Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që memoriali i nacionalistit grek Thimio Loli hidhet në erë.

Edhe më herët, memoriali i tij është hedhur ne erë dhe autorët nuk janë zbuluar.