MENU
klinika

Zgjedhjet lokale

Përfundon numërimi/ Bushi konfirmohet në Krujë!

01.07.2019 - 16:18

Ka përfunduar numërimi i votave për Bashkinë e Krujës.

Sipas informacioneve, nga 18 636 vota në total, kandidati i ASHE Artur Bushi ka marrë 17 888 vota.

kolana e librave

Ndërkaq, 748 vota kanë rezultuar të pavlefshme.

Në Bashkinë e Krujës kishte vetëm një kandidat dhe ai ishte Artur Bushi i Aleancës për Shqipërinë Europiane.