MENU
klinika

Parashikimi

Po vjen vala ekstreme e të nxehtit, ç’parashikohet në vendin tonë?

22.07.2019 - 08:19

Dita e sotme pritet të jetë përgjithësisht e nxehtë dhe pa rreshje shiu.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit ,undësia për ndonjë shtrëngatë gjatë pasditeve është mjaft e vogël.

Temperaturat do të zbresin deri në 18 gradë Celsius në vendet malore, ndërsa maksimalja do të jetë deri në 32 gradë në bregdet.

Ndërkohë pritet që një valë ekstreme e të nxehtit të nisë në Europë.
Në Shqipëri ndikimi i saj nuk do të jetë shumë i fuqishëm.

Ditët më të nxehta parashikohen rreth mesjavës, kur termometri në vlerat e mesditës do të rregjistrojë 32-37°C.