MENU
klinika

Deklarata

Rikthehet plazhi në Darzezë/ Klosi: Më shumë cilësi shërbimi!

22.07.2019 - 19:39

Edhe në Darëzezë të Fierit qytetarëve iu është rikthyer ajo hapësirë e plazhit që prej vitesh ka qënë e zaptuar në shkelje të ligjit.

Ministri Klosi bëri të ditur se në këtë zonë janë përmbyllur të gjitha kontratat përsa i përket stacioneve të plazhit.

“Dhjetë ditë më parë kur bëmë inspektimin, situata ishte me zero kontrata, sot jemi në përmbyllje të të gjithë kontratave sa i takon stacioneve të plazhit. Kjo do të thotë më shumë cilësi shërbimi për plazhistët”

Klosi tha se Darzeza ofron potenciale të mëdha sa i përket zhvillimit të turizmit.

Ministri shtoi se hapja e by passit të Fierit, është një mundësi më shumë për të lehtësuar aksesueshmërinë e pushuesve, për të shfrytëzuar pasuritë natyrore të Semanit dhe Darëzezës.