MENU
klinika

Foto

Si jetonin shqiptarët në Strugë e në Ohër në vitin 1954?

27.07.2019 - 19:07

Këto fotografi janë shkrepur në Ohër dhe në Strugë në vitin 1954.

Siç shihet në to, shqiptarët jetojnë në këto qytete të ish-Jugosllavisë duke respektuar vlerat dhe traditat e tyre, shkruan faqja “Shoqëria shqiptare ndër histori”.

kolana e librave

Ashtu siç mund të shihet, shqiptarët bëjnë pazar, ndërsa veshjet e tyre janë të thjeshta e tradicionale.

Në një nga fotot, duket një kodër, e cila është shumë pranë me kufirin e Shqipërisë.