MENU
klinika

Festivali Ndërkombëtar

“Toka u ngjye në të kuqe” mbyll Butrinti Summer Festival

13.07.2019 - 18:51

“Butrinti Summer Festival” mbylli në Teatrin Antik edicionin e 17 të Festivalit Ndërkombëtar.

Një trup artistësh nga Larisa e Greqisë ishin të fundit që u ngjitën në skenën antike.

“Toka u ngjye në të kuqe” me regji nga Kyriaki Spanou ishte shfaqja e përzgjedhur.

Edhe spektatori ishte i përzgjedhur, mes tyre dhe shumë artdashës greke, të ardhur enkas për këtë shfaqje.

Loja artistike u vlerësua me duatrokitje.

Festivali ngjiti në skenën antike artistë të huaj dhe shqiptar që interpretuan vepra nga Shekspiri, Sofokliu dhe autorë të tjerë të huaj, por edhe shqiptarë.