MENU
klinika

15 fotografitë historike

Liderët politikë kur ishin fëmijë

23.08.2019 - 18:16

Kur mendojmë për figura të famshme si Bill Klinton, Vladimir Putin, ose Margaret Thatcher, ne zakonisht i imagjinojmë ata si persona të moshës së mesme që janë ulur në zyrat e tyre, duke u përpjekur të formojnë hartën politike të botës.

Por ne shpesh harrojmë se përveç reputacionit dhe fuqisë së tyre, ata janë njerëz të zakonshëm ashtu si pjesa tjetër e jona.

Hidhni një vështrim 15 fotove të liderëve botërorë të politikës dhe shihni se si dukeshin përpara se të fitonin pushtetin politik.

John F. Kennedy në moshën 10-vjeçare

Barack Obama në kohën e studimeve

Bill Clinton në vitin 1950

Theodore Roosevelt, 1870

Nelson Mandela,19-vjeçar

Adolf Hitler, 1889-1890

Margaret Theçer, 13-vjeç

Fidel Castro në New York, 1955

Saddam Hussein, 1956

Mahatma Gandhi, 21-vjeç

Donald Trump

Gerald R. Ford, 1918

George W. Bush

Hillary Clinton, 1958

Vladimir Putin, 1964-1965