MENU
klinika

Kushte 'të tmerrshme' higjeno-sanitare

AKU bllokon kampingun e Jalës

08.08.2019 - 20:48

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar një kamping në Jalë për kushte higjeno-sanitare jashtë standarteve.

Sa i përket kampingjeve, ministri i Bujqësisë, Bledi Çuçi njoftoi se në kuadër të aksionit kundër informalitetit edhe ato do të bllokohen kur janë të stacionuara në hapësira ku nuk u sigurohen pushuesve as kushtet minimale.

“Të gjithë ata që kanë dalë nga leja. Nuk ka as paralajmërim fare. I merret leja dhe nuk i jepet më. Ka filluar një fenomen i ri që nuk e kemi pasur më parë. Ngritja e kampingjeve në plazh.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Është gjëja që në mënyrë kategorike duhet ndaluar. Për kampingje ka vende të caktuara sepse duhet të ketë disa kushte minimale. Edhe gjatë ditës duhet bërë një lloj disiplinimi se është ndotje e tmerrshme akustike. Ka norma edhe gjatë ditës se sa duhet të jetë zhurma.

Reagimi ndaj telefonatave të qytetarëve duhet të jetë i padiskutueshëm”, u shpreh dje Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Rriten rezervat, nga 1.2 ton në 2.5

Banka e Shqipërisë bleu 300 kg ar

Daily Mail/ Paralajmërojnë ekspertët

GDP-ja botërore do të ulet me 850 mld paund

Elementet më të larta të sigurisë

Futet në qarkullim kartmonedha e re 20 paund

Si e shpjegon Ministria e Financave?

Nga buxheti i 2019-ës mungojnë 216 mln euro