MENU

Nga Shkodra për të kryer vrasjen në Tiranë

Arrestohet shkodrani i rrezikshëm

14.08.2019 - 10:16

Policia e shtetit parandalon një vrasje që mund të ndodhte në rrugën “Bilal Xhaferri” në Tiranë dhe arreston personin i cili kishte ardhur nga Shkodra pikërisht për të kryer krimin.

Arrestimi i Sadetin Erkoçeviç është bërë mbrëmjen e djeshme dhe në momentin e ndalimit i është sekuestruar edhe një pistoletë beretë me 14 fishekë dhe një fishek në fole gati për qitje.

Erkoçeviç ishte dënuar më parë nga Gjykata e Shkodrës me 20 vjet burg për një vrasje të ndodhur në Zeus