MENU
klinika

A do të konstituohet Këshilli Bashkiak?

Bashkia e Shkodres pa ‘zot shtëpie’!

17.08.2019 - 09:32

Prefekti i Shkodrës, Çesk Millja ka thirrur të hënën mbledhjen për konstituimin e këshillit bashkiak të bashkisë Shkodër.

Mbledhja do të zhvillohet jo në ambientet e bashkisë, por në ambientet e rekktoratit “Luigj Gurakuqi”.

Mbledhja ka në rend ditë 3 pika. Konstituimin e këshillit bashkiak dhe zgjedhjen e organeve drejtuese e përfaqësuese.

kolana e librave

Zgjedhjen  e përfaqësuesve të këshillit të bashkië në këshillin e qarkut Shkodër dhe shpalljen e vlefshmërisë së mandatit të kryetarit të bashkisë Shkodër.

Por në kushtet ku ndodhet bashkia Shkodër, pas dorëheqjes së Valdrin Pjetrit, pika e tretë e rendit të ditës është e pavlefshme.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Një kriminel më pak në politikë

Dorëheqja e Valdrin Pjetrit, reagon Basha

Pas akuzave nga opozita

Dorëhiqet nga posti Valdrin Pjetri