MENU
klinika

Shifrat

Fluks i lartë lëvizjesh në Kapshticë dhe Qafë Thanë

24.08.2019 - 16:26

Në pikat kufitare në qarkun e Korçës ka patur një fluks të shtuar lëvizjesh në 24 orët e fundit.

Në Kapshticë kanë hyrë 3841 dhe kanë dalë 4506 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

kolana e librave

Ndërkohë në pikën kufitare të Qafë-Thanës kanë hyrë 4469 persona në territorin shqiptar, ndërsa në dalje janë regjistruar 3330 shtetas të huaj dhe shqiptarë.