MENU
klinika

Lëvizje në Maqedoninë e Veriut

Kuvendi zgjedh sot ministrat dhe zv.ministrat

30.08.2019 - 11:28

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në seancën e 110-të duhet të zgjedh dy ministra dhe tre zëvendësministra që i ka propozuar kryeministri Zoran Zaev.

Niona Angellovska është propozuar ministre e re e Financave, ndërsa Hysen Xhemaili ministër pa dikaster i angazhuar për përmirësim të klimës investuese.

kolana e librave

Për zëvendësministër të Ekonomisë është propozuar Kirill Kolemishevski, për zëvendësministre të Arsimit dhe Shkencës, Elizabeta Naumovska, ndërsa Nexhad Mehmedoviç zëvendësministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive.

Deputetët në seancën e sotme duhet të zgjedhin edhe zëvendësguvernator të ri të Republikës së Maqedonisë së Veriut, për çka është propozuar Fadil Bajrami.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN