MENU
klinika

Nën hetim 2 biznesmenë

Lirohen 1000 m2 plazh në Spille e Qerret

11.08.2019 - 10:26

Policia e Shtetit vijon aksionin përgjatë gjithë vijës bregdetare shqiptare, duke penalizuar e ndëshkuar të gjithë zaptuesit e plazhit.

Së fundi, policia është ndalur në plazhin e Qerretit dhe Spillesë, duke liruar rreth 1000 m2 plazh të zaptuar në mënyrë të paligjshme.

kolana e librave

Gjatë aksionit, uniformat blu kanë sekuestruar rreth 200 komplete çadra e shezlongë, si dhe kanë proceduar dy përfaqësues subjektesh për “Fshehje të të ardhurave”, “Mospagim të taksave dhe tatimeve”, si dhe “Pushtim të tokës”.