MENU
klinika

Fotografi

Na ishte njëherë… Maroku para islamikëve

08.08.2019 - 16:02

 Në një kaluar jo fort të largët, Maroku i ngjasonte vendeve të perëndimit: veshjet, sjelljet, shoqëria dhe gjithçka tjetër, kishte nuanca moderne, si në pamjet e fotografive të mëposhtme dhe nostalgjisë së Marokut para islamizimit…/Konica.al

 

kolana e librave

 

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN