MENU
klinika

Konstituimi i Këshillit Bashkiak

Nis protesta e PD në Shkodër, çfarë kundërshtojnë?

19.08.2019 - 11:17

Ashtu sikurse ishte paralajmëruar ka nisur protesta e mbështetësve të Partisë Demokratike në Shkodër.

Kjo protestë kundërshton konstituimin e Këshillit të Ri Bashkiak.

protesta ne shkoder-konica.al

Demokratët do të bëjnë një marshim protestë drejt vendit ku pritet të bëhet konstituimi. Më herët u ndryshua edhe vendi ku do të zhvillohej konstituimi, i cili ishte lajmëruar të mbahej tek Rektorati i universitetit ‘Luigj Gurakuqi’, në orën 10:00.

kolana e librave

Ndërkohë, tashmë është shtyrë për në orën 11:00 dhe do të mbahet tek Biblioteka e universitetit.

Demokratët kanë njoftuar zhvillimin e një proteste paqësore, ndërsa ka prezencë të forcave të policisë.